Akke loda. S4, admiralbulldog și akke au ieșit din Alianță, știri


Despre site S4, admiralbulldog și akke au ieșit din Alianță, știri Cel mai recent, fostul manager al echipei și fată Jonathan "Loda" Berg a sugerat în tweetul său despre desființarea compoziției Alianței.

Astăzi a existat o declarație oficială din partea organizației. M-am despartit de prietenii mei, dar imi continua cariera profesionala. Din păcate, de data aceasta nu am reușit, dar îmi doresc ca foștii mei coechipieri să aibă noroc.

femei singure din vaslui

Lăsați-i să rămână la fel de puternici! După ce am părăsit s4, mi-am dat seama că am și nevoie de schimbări. A fost distractiv, pentru că am adunat aceeași linie și am câștigat două turnee LAN. Nu știu ce va fi viitorul meu, dar doresc noroc foștilor colegi de echipă.

datând online luxemburg

Nu se știe încă ce echipă vor juca foștii jucători ai Alianței akke loda care își vor lua locul, dar există deja zvonuri. Akke loda, Vitaliy "v1lat" Volochay în tweet-ul său a prezentat noua compoziție a OG, dar AdmiralBulldog a declarat că nu a plecat nicăieri încă.

Faimosul jucător a adăugat că căile lui cu s4 se vor dispersa și probabil că va fi dor de sezonul de toamnă. Viitorul lui Joakim "Akke" Acter este încă necunoscut: sportivul cibernetic a încetat să mai fie akke loda jucător al echipei, dar nu a decis încă planuri suplimentare.

dating în foshan china

Există posibilitatea ca Ioachim să rămână în organizația suedeză într-un fel sau altul. Membrii actuali ai Alianței: Articole similare.

  1. Alianță (esports) - Alliance (esports) - raduvasilica.ro
  2. S4, admiralbulldog și akke au ieșit din Alianță, știri
  3. Loda Akke Calabon
  4. Lotul echipei Alliance pentru DAC a fost anuntat: EGM revine, Bulldog pleaca! - raduvasilica.ro
  5. Organizația s-a extins în League of Legends în decembriecare a concurat în seria European Championship of Legends Championship Series.
  6. Я не обижаюсь на то, что ты пытаешься сделать, - сказал .