Aplicații preliminare


Crearea unei aplicații proiectate pe pânză cu date din Microsoft Dataverse

Soluțiile pot conține nu numai aplicații, ci și tabele personalizate, opțiuni și alte componente. Puteți particularizate rapid un mediu într-o varietate de moduri, creând aplicații și alte componente dintr-o soluție, exportând soluția, apoi importând-o într-un alt aplicații preliminare.

  • Спросил Элвин.
  • Creați o aplicație de tip pânză dintr-o soluție - Power Apps | Microsoft Docs
  • Viteză dating irlanda 2021

Pentru mai multe informații despre tipurile de soluții, consultați Prezentare generală a soluțiilor. Cerințe preliminare Pentru a urma pașii din acest subiect, trebuie să treceți la un mediu care conține o bază de date Microsoft Dataverse.

Adăugați în lista de dorințe Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Puteți vizualiza orice Autorității. Datele preliminare arată apă și verificați apa. Și caz a identifica problemele prin intermediul aplicației.

Notă Pentru a utiliza sau a rula un flux într-o aplicație canvas care este inclusă într-o soluţietrebuie să vi se atribuie un rol de securitate Dataverse cu următoarele permisiuni la minimum: Citiți privilegiul pe tabelul Soluţie Citiți privilegiul pe aplicații preliminare Proces Flux de lucru Pentru mai multe informații despre roluri de securitate și privilegii în Dataverse, consultați Roluri de securitate și priviletii.

Crearea unei soluții Puteți sări peste această procedură dacă aveți deja o soluție în care doriți să creați o aplicație sau la aplicații preliminare doriți să conectați o aplicație.

Все будет хорошо. Ведь в конце-то концов даже aplicații preliminare самом худшем случае Совет может всего-навсего отправить меня в Хранилища Памяти, но знаешь, мне как-то не верится, что они на это пойдут. Ее красота и очевидное отчаяние были так привлекательны, что даже в эту минуту Олвин почувствовал, что его тело на свой обычный манер откликается на присутствие девушки. Но это был всего лишь физический порыв.

Conectare la Power Apps și apoi dacă este necesar treceți la mediul adecvat: Dacă doriți să creați o aplicație dintr-o soluție, treceți la orice mediu care aplicații preliminare o bază de date Dataverse. Dacă doriți să conectați o aplicație existentă la o soluție, treceți la mediul care conține aplicația respectivă. Selectați Soluții în bara de navigare din stânga.

În această aplicație, puteți naviga prin toate conturile, afișa detalii ale unui singur cont și puteți crea, actualiza sau șterge un cont. Dacă nu sunteți înscris la Power Apps, aplicații preliminare gratuit înainte de a începe. Urmăriți acest scurt videoclip care vă arată cum să creați rapid o aplicație proiectată pe pânză folosind tabelele Dataverse. Cerințe preliminare Pentru a urmări această pornire rapidă, trebuie să vă fie alocat rolul de securitate Creator de mediu și trebuie să comutați la un mediu în care o bază de date în Dataverse a fost creată, conține date și permite actualizări.

În bannerul de sub bara de titlu, selectați Soluție nouă. În fereastra care apare, specificați un nume afișat, un editor și o versiune pentru soluția dvs.

Pregătiți și lansați o versiune

Un nume fără spații va fi generat automat pe baza numelui afișat nhs dating site care îl specificați, dar puteți personaliza numele generat dacă doriți.

Puteți specifica editorul implicit pentru mediul dvs.

aplicații preliminare

Lângă colțul din stânga sus, selectați fila Salvare și închidere. Creați o aplicație de tip pânză într-o soluție Puteți crea o aplicație de tip pânză goală din cadrul unei soluții.

aplicații preliminare

Nu puteți genera automat o aplicație cu trei ecrane sau personaliza un șablon sau aplicații preliminare aplicație de încercare dintr-o soluție. Conectare la Power Apps.

Actualizați aplicația sau anulați publicarea acesteia

Dacă este necesar, aplicații preliminare la mediul care conține soluția în care doriți să creați o aplicație de tip pânză. În aplicații preliminare de soluții, selectați soluția în care doriți să creați o aplicație de tip pânză. Power Apps Studio se deschide cu o pânză goală într-o altă filă a browserului.

Creați aplicația sau efectuați cel puțin o modificareapoi salvați-vă modificările. În fila browserului în care ați selectat soluția dvs.

aplicații preliminare

Noua dvs. Dacă salvați orice modificare în aplicație, acestea vor fi reflectate în versiunea care este în soluție.

Conectați o aplicație de pânză existentă la o soluție Dacă doriți să conectați o aplicație la o soluție, ambele trebuie să fie în același mediu, iar aplicația trebuie să fi fost creată dintr-o aplicații preliminare. Dacă este necesar, comutați la mediul care conține soluția la care doriți să legați o aplicație. În lista de soluții, selectați soluția la care doriți să creați o aplicație. Apare o listă de aplicații pânză care au fost create în cadrul unei soluții în acest mediu.

În lista de aplicații, selectați aplicația pe care doriți să o legați de soluție și apoi selectați Adăugare. Limitări cunoscute Pentru informații despre limitările cunoscute, consultați Prezentare generală a soluțiilor.

Creați o aplicație de tip pânză dintr-o soluție

Pașii următori Creați sau conectați aplicații preliminare multe aplicații și alte componentecum ar fi tabele, fluxuri și tablouri de bord, pentru soluția dvs. Exportați soluția dvs. Această pagină este utilă? Nu Aveți feedback suplimentar? Feedbackul va fi trimis la Microsoft: apăsând butonul de remitere, feedbackul va fi utilizat pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor Microsoft.

Politică de confidențialitate.