Backspace dating


backspace dating

Backspace dating Hardware Ce este backspace bksp? Tasta backspace este o cheie regăsită pe majoritatea tastaturilor, a mașinilor de scris și a interfețelor tastaturii virtuale.

LOGGY FOUND A WAY TO GET UNLIMITED DIAMONDS

Tasta backspace a apărut pe mașina de scris. În sistemele de calcul moderne, backspace șterge caracterul din stânga cursorului și mută tot textul după acel punct cu o singură poziție.

Techopedia explică Backspace dating BKSP Aproape toate modelele de masini de scris tip manual, precum si tastaturile moderne au tasta din spate.

backspace dating

Tasta din spate este notată pe tastaturi printr-o săgeată care indică spre stânga și este adesea localizată în partea superioară dreapta a tastaturii. În mașinile de scris, tasta backspace inversează căruciorul cu un singur personaj cu fiecare cursă. Pe tastaturile computerului, atât tasta de ștergere, cât și tasta backspace sunt utilizate pentru a șterge text.

backspace dating

Cu toate acestea, există două diferențe principale între cele două taste: Tasta de ștergere șterge caracterul din backspace dating cursorului, în timp ce spațiul din spate șterge caracterul din stânga cursorului sau al punctului de inserare. Cheia de ștergere este, de asemenea, capabilă să ștergeți fișiere, foldere sau pictograme - o funcție pe care spațiul nu poate fi îndeplinit.

backspace dating

De fapt, backspace are doar funcția specifică de ștergere a textului. Cu toate acestea, unele browsere de internet revin la pagina anterioară atunci când este apăsată tasta backspace.