ComunicateProgramul economic al PSD

22 oct 2016

detalii

Cele 102 taxe eliminate de Parlamentul României

21 oct 2016

detalii

Tabăra de pregătire politică a TSD Argeş 2011

25 sep 2011
În week-end-ul 23-25 septembrie 2011 s-a desfăşurat, la Dâmbovicioara, cea de-a IX-a ediţie a Taberei de pregătire politică a TSD Argeş, la care au participat peste 150 de tineri din toate localităţile judeţului (aleşii locali tineri şi liderii organizaţiilor locale TSD).  
detalii

Acţiuni ale Departamentul de Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport din cadrul PSD Argeş

20 feb 2011

Reprezentanţii Departamentului de Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport din cadrul PSD Argeş, condus de deputatul Radu VASILICĂ, au participat la două acţiuni desfăşurate la nivel naţional.
Astfel, în data de 16 februarie 2011, a avut loc videoconferinţa departamentelor de specialitate ale PSD din întreaga ţară, coordonată de Adrian Năstase - preşedintele Consiliului Naţional al PSD, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu şi senatorul Ioan Mang, şeful Departamentului de Educaţie al PSD de la nivel naţional.

detalii

Comunicat de presă - Congresul Naţional TSD

3 oct 2010
Sâmbătă, 2 octombrie 2010, 35 de tineri social democraţi din judeţul Argeş, în frunte cu preşedintele TSD Argeş, deputatul Radu VASILICĂ, au participat la Congresul Naţional TSD, desfăşurat la RIN Grand Hotel din Bucureşti.
detalii

20 de argeşeni participă la Şcoala TSD de la Neptun

2 sep 2010
Începând de astăzi, 2 septembrie şi până duminică, 20 de TSD-işti din judeţul Argeş vor participa la Şcoala Politică a TSD de la nivel naţional, care va avea loc în staţiunea Olimp.
Preşedintele TSD Argeş, deputatul Radu VASILICĂ, a declarat că la această acţiune sunt aşteptaţi peste 1500 de tineri membrii PSD din toată ţara, iar la întâlnirea cu ei vor fi prezenţi toţi liderii PSD, invitaţi socialişti din străinătate, analişti politici şi ziarişti importanţi.
detalii

Conducerea TSD s-a întrunit înainte de Congres

7 feb 2010

În week-end-ul 5-7 februarie 2010, la RIN Grand Hotel din Bucureşti, au avut loc reuniunile Biroului Permanent Naţional şi Comitetului Executiv Central ale TSD.

detalii

DECLARAŢIE DE PRESĂ

18 ian 2010

Deputatul PSD de Argeş Radu VASILICĂ spune că bugetul de stat pe anul 2010 a fost dezbătut numai de formă şi votat rapid, într-un mod netransparent şi nedemocratic.
„Nu este adevărat că Educaţiei i-a fost alocat un procent de 6% din PIB.

detalii

DECLARAŢIE DE PRESĂ

12 ian 2010
Deputatul PSD de Argeş, Radu VASILICĂ, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de lipsa de viziune a proiectului bugetului de stat prezentat de Guvernul Boc IV, fapt relevat şi de existenţa celor câteva mii de amendamente depuse de către senatori şi deputaţi.
La rândul său, deputatul Radu VASILICĂ a propus 12 amendamente ce vizează necesităţi concrete ale comunităţilor locale din Colegiul nr.6, Ştefăneşti, pe care îl reprezintă în Parlament. Astfel, au fost solicitate fonduri pentru: finalizarea bisericii Văleni din comuna Sălătrucu, construcţia unei baze sportive multifuncţionale la Ciofrângeni, reabilitarea Căminului Cultural Cicăneşti şi a Căminului Cultural Cepari, modernizarea Şcolii Generale din Domneşti, finalizarea construcţiei unei săli de sport la Şcoala Dârmăneşti, alimentări cu apă la Şuici şi Corbeni, reţele de canalizare la Dârmăneşti - sat Valea Rizii, la Mărăcineni - cătun Groapă şi la Coşeşti, asfaltări de drumuri la Miceşti, Cotmeana, Merişani, Morăreşti şi Budeasa, finalizarea lucrărilor la sediul primăriei din Poienari de Argeş.
detalii

DECLARAŢIE DE PRESĂ

23 dec 2009

Într-adevăr, ţara are nevoie de un guvern, dar nu de unul care şi-a dovedit deja limitele şi incompetenţa. Din păcate, acesta este un guvern format, în mare parte, din miniştri reşapaţi, despre care numai hoţii pot spune că sunt cinstiţi, numai comuniştii pot spune că sunt anticomunişti şi numai incompetenţii pot spune că sunt pricepuţi în treburile guvernării.

detalii