20 de argeşeni participă la Şcoala TSD de la Neptun

2 sep 2010

Începând de astăzi, 2 septembrie şi până duminică, 20 de TSD-işti din judeţul Argeş vor participa la Şcoala Politică a TSD de la nivel naţional, care va avea loc în staţiunea Olimp.

Preşedintele TSD Argeş, deputatul Radu VASILICĂ, a declarat că la această acţiune sunt aşteptaţi peste 1500 de tineri membrii PSD din toată ţara, iar la întâlnirea cu ei vor fi prezenţi toţi liderii PSD, invitaţi socialişti din străinătate, analişti politici şi ziarişti importanţi.

Programul va începe joi seară cu şedinţele Biroului Permanent Naţional şi a Comitetului Executiv al TSD, la care este aşteptat să participe şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Vor urma, timp de trei zile, o serie de workshop-uri şi conferinţe organizate de către preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, serile fiind rezervate petrecerilor de socializare şi competiţiilor sportive.

Un subiect important ce va fi abordat în cadrul Şcolii Politice este pregătire Congresului Naţional al TSD de la începutul lunii octombrie, cu doar câteva zile înaintea Congresului PSD din 16 octombrie 2010.

 

inapoi la lista de articole