Deputatul Vasilica pregateste pentru europarlamentare pesedistii de pe colegiul sau

16 mar 2009

Duminica, 15 martie 2009, au continuat Adunarile Generale in Colegiul nr.6 Stefanesti, in urmatoarele localitati: Corbeni, Cicanesti si Baiculesti.
In prezenta coordonatorului de zona, deputatul Radu Vasilica - vicepresedinte PSD Arges, a secretarilor organizatorici Viorel Enache, Nichifor Balan si Marius Nicolaescu au fost prezentate rapoartele de activitate si programele de masuri in perspectiva alegerilor europarlamentare si prezidentiale din acest an.

Deputatul Radu Vasilica ne-a declarat: "am continuat in acest week-end programul de deplasari in organizatiile teritoriale din colegiul Stefanesti. Pe langa problemele politice, am fost sesizati si cu principalele probleme cu care localitatile se confrunta si anume: la Corbeni - refacerea bisericii Berindesti, problema cladirii fostului liceu, refacerea Vaii Uiasca, afectata de inundatii; la Cicanesti - dotarea cu mobilier a Caminului Cultural proaspat reabilitat, continuarea asfaltarii drumurilor comunale cu aproximativ 2 km si reamenajarea Scolii Cicanesti centru, iar la Baiculesti principala problema este amenajarea Centrului de asistenta sociala, tratament si ingrijire batrani, investitie care va crea cateva sute de locuri de munca. Adunarile Generale ale organizatiilor teritoriale PSD vor continua si in saptamanile urmatoare, in special acolo unde rezultatele nu au fost satisfacatoare".

  

inapoi la lista de articole