Peste 6.000 de oameni sunt in atentia deputatului Radu Vasilica

26 mar 2009

In ultima saptamana, deputatul Radu Vasilica a participat in comuna Baiculesti la incercarea de solutionare a problemelor pe care localnicii le au, in contextul crizei care afecteaza Romania.

Dupa ce a luat la pas toata comuna, Cristina Preda, presedinta organizatiei locale a PSD, a prezentat o lista de cateva pagini cu problemele oamenilor din localitate. Printre ele, lipsa locurilor de munca, finalizarea lucrarilor de alimentare cu apa si realizarea proiectului de canalizare. Acestea par a fi primordiale si rezolvabile doar prin eforturi comune ale tuturor factorilor abilitati. Coform ultimului recensamant, in satele Alunisu, Anghinesti, Argesani, Manicesti, Stejari, Tutana, Valea Brazilor, Valea lui Enache, Zigoneni si Baiculesti locuiesc 6.150 de oameni.

Cristina Preda a distribuit si trei tone de alimente familiilor nevoiase, in urma unor criterii bine stabilite, in functie de problemele sociale. Unul dintre locurile unde s-au inmanat alimentele a fost biserica din satul Valea lui Enache, unde s-a savarsit maslul de Bunavestire, la care au participat peste o suta de persoane.

Pe fondul cererii tot mai mari de locuri in centrele sociale, deputatul Radu Vasilica a declarat ca la Baiculesti va fi dat in folosinta si Centrul de asistenta sociala si tratament pentru persoanele in varsta. Prin acest demers vor fi create locuri de munca pentru cei din Baiculesti si zonele limitrofe.

 

inapoi la lista de articole