Csr dating. Cum sa-ti iei o locuinta “verde”


csr dating

Facebook Dating folosește datele pe care le are despre utilizatorii rețelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni. Utilizatorii Facebook interesați de acest serviciu, disponibil ca o secțiune dedicată în aplicația rețelei sociale, trebuie mai întâi să-și configureze propriul profil de Facebook Dating.

FOTO Facebook Dating - lansat în România

CITEȘTE ȘI Startup-ul românesc Soleadify a atras o investiție de 1,5 milioane de csr dating După crearea profilului, aceștia pot publica aici postări și story-uri, pot participa la evenimente și lua legătura cu alți utilizatori. Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se csr dating doar în scris.

csr dating

Este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat. Facebook Dating va concura cu Tinder și celelalte aplicații matrimoniale, însă va fi gratuit. Cu cele 32 de țări europene în care tocmai a intrat, serviciul Facebook Dating este acum disponibil în 52 de țări.

10 Guys Date 1 Hot Girl In 30 Seconds

Facebook spune că, până acum, în cele 20 de țări în care era disponibil, a creat peste 1, 5 milioane de conexiuni. Afla mai multe despre.

csr dating