Dating b2b,


Acum câțiva ani a apărut idea speed dating întâlniri rapideprin dating b2b filmelor americane.

dating b2b

Recent, acest concept a fost implementat și în comunicarea de marketing industrială. În cadrul târgurilor, expozițiilor ne putem întâlni cu evenimente de tip B2B meeting. Industry Expo and B2B Meeting organizat de Industrialin la Timișoara a fost un prilej oportun pentru firmele din industrie, în special automotive, pentru a se cunoaște mai bine, pentru găsi soluții la nevoile de aprovizionare.

dating b2b

Evenimentul a fost precedat de o mini conferință la care a participat dl. Claudiu Georgescu, din partea Green Roua, firma organizatoare. Întâlnirile bilaterale planificate cu ajutorul tehnologiei IT, printr-o platformă online între buyeri în principal firme industriale cu produse finite și supplieri furnizori de materii prime, semifabricate, piese, dating b2b dating b2b oferă ocazia prezentării nevoilor, respectiv a ofertelor și începerii unor colaborări fructuoase pe termen lung.

dating b2b

Colegii noștri au avut discuții și negocieri profesioniste cu reprezentanții unor firme industriale de prestigiu internațional.