Dating eluru. Oraș Nume:Eluru | India Codul Zona Baza de Date 📞


Populația orașului estimată în perioada —16, perioada a fost de Guvernare Administrația civică Biroul colector al districtului Eluru Corporația municipală Eluru este corpul civic al Eluru. A fost constituit pentru prima dată ca dating eluru în A fost actualizat la corporația municipală la 9 aprilie din municipiul de grad de selecție. Se întinde pe o suprafață de 14,50 km 2 5,60 mi cu 50 de secții.

În dating eluru primelor analize de sânge, medicii au găsit cantități mari de metale grele, precum plumb și nichel. Noua boală misterioasă care face ravagii în India De asemenea, autoritățile locale din zona în care a apărut misterioasa maladie au cerut o anchetă ca să se afle care este originea acestor metale grele în rândul bolnavilor.

Totodată, aceleași autorități spun că nu există fabrici importante în apropiere.

dating eluru

În plus, apa și laptele au fost testate. De menționat este că Experții Organizației Mondiale a Sănătății vor merge în India ca să facă investigații suplimentare.

Autoritățile din India investighează acum o boală necunoscută ce s-a răspândit rapid în orașul Eluru din statul Andhra Pradesh, sudul Indiei, și care a infectat peste de persoane, făcând deja o victimă.

AP CM YS Jagan Mohan Reddy Speech At Eluru Public Meeting @ YSR Vahana Mithra Scheme -- Sakshi TV

Conform medicilor indieni, cele mai dating eluru simptome sunt convulsiile, stările de greață și pierderea cunoștinței. El a mai precizat că toți cei internați au fost testați negativ pentru coronavirus.

Însă pacienții din orașul Eluru, din statul Andhra Pradesh, au raportat o serie de simptome, inclusiv convulsii, pierderea cunoștinței, dar și unele dating eluru greață în weekend, a declarat Dolla Joshi Roy, ofițerul de supraveghere din districtul Godavari de Vest al Eluru.

dating eluru

Această boală nouă apare în timp ce India continuă să lupte împotriva pandemiei de coronavirus, cu al doilea cel mai mare dating eluru de infecții din lume. Astfel că Andhra Pradesh este unul dintre cele mai afectate state, având în prezent peste Pacienta care a murit a avut simptome similare celorlalți, însă apoi a intrat în stop cardio-respirator ce i-a fost fatal.

De asemenea, într-o notă publicată dating eluru Departamentul de Sănătate al statului afectat, se spune că testele inițiale de sânge nu indică prezența unei infecții virale, precum dengue sau chikungunya, ambele fiind cauzate de mușcăturile de țânțari.

dating eluru

Autoritățile testează în prezent probe de apă în Eluru pentru contaminare, după ce s-a aflat că toți pacienții își primeau apa dintr-o sursă comună.

Astfel de probe au fost colectate de la În plus, specialiștii de la Institutul de Științe Medicale All India, dar și un neurolog din afara statului au ajuns în Eluru ca să facă teste neurotoxice suplimentare și așteaptă rezultatele.

dating eluru