EvenimenteSărbători fericite!

17 apr 2020

Dragi argeșeni, vă doresc tuturor să aveţi parte de sărbători fericite alături de cei dragi, cu sănătate şi bucurii! Lumina Învierii să vă călăuzească pașii şi gândurile către împlinirea dorinţelor dumneavoastră.

HRISTOS A INVIAT!

 

Deputat Radu VASILICĂ

 
detalii

Petrecere cu foc de tabără la Rociu

22 iul 2019

Prima ediție a Joii Tineretului, așa cum evenimentul a fost denumit de organizatori, se dorește a fi o tradiție la Rociu, petrecerea având și rolul de a-i sărbătorii pe aceia care poartă numele Sfântului Ilie.

Pe lângă sutele de localnici, la eveniment au participat și parlamentarii Simona Oprescu și Radu Vasilică, vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mânzână, fostul europarlamentar Gabriela Zoană, precum și mai mulți primari din localitățile învecinate.

detalii

Ziua comunei Mușătești, 30 iunie 2019

30 iun 2019
Deputatul Radu Vasilică a participat la Ziua comunei Mușătești, aflată la cea de-a treia ediție, împreună cu colegi parlamentari și oficialități județene. 
Felicitări primarului Constantin Oancea și Consiliului Local Mușătești!
La mulți ani cu sănătate și bucurii tuturor locuitorilor comunei Mușătești!
detalii

Zilele orașului Mioveni, 28-30 iunie 2019

28 iun 2019
Deputatul Radu Vasilică a participat la  deschiderea oficială a sărbătorii Zilelor orașului Mioveni -Ediția 2019, în acest an împlinindu-se 534 ani de la prima atestare documentară a localității și 30 de ani de la ridicarea la rangul de oraș.
detalii

1 dec 2018

Ziua Centenarului Marii Uniri, 1 decembrie 2018, am petrecut-o la Mioveni-Argeş, alături de primarul Ion Georgescu şi de consilierii locali ai oraşului, de colegii parlamentari Şerban Valeca, Cristina Stocheci, Simona Bucura-Oprescu şi Nicolae Velcea, de europarlamentarul Gabriela Zoană, de conducerea CJ Argeş - preşedinte Dan Manu, vicepreşedinte Ion Mânzână şi consilieri județeni, de prefectul județului Argeş - Emilian Dragnea, de primari din localitați argeşene şi de mulți alți români cu suflet mare.
A fost o mare bucurie şi onoare să putem celebra împreună cei o sută de ani de la făurirea României Mari şi să cinstim memoria înaintaşilor noştri care au făcut posibilă atingerea acestui ideal de secole al românilor. Este de datoria noastră să luptăm acum pentru ca acele provincii româneşti care au fost înstrăinate între timp de trupul țării să revină la patria-mamă, pentru a putea vorbi din nou de România întreagă, de România firească.
La mulți ani, România!
La mulți ani poporului român de pretutindeni!

 
detalii

24 mar 2017

Vineri, 24 martie 2017, deputatul Radu Vasilică a participat la deschiderea oficială a campaniei de împăduriri "Luna plantării arborilor", organizată de Direcția Silvică Argeș.
Acțiunea s-a desfășurat pe șantierul de împăduriri din Pădurea Trivale, invitați speciali fiind elevii din mai multe clase ale unei școli din Pitești. Aceștia, împreună cu angajații din domeniul silvic și oficialitățile invitate, au plantat arbori și li s-a explicat importanța pădurii în viața oamenilor. Fiecare copil a primit câte un "certificat de viitor" pentru arborele plantat, dar și câte un puiet de molid în ghiveci pentru a-l planta acasă.
În toată perioadă 15 martie-15 aprilie se vor desfășura acțiuni de împădurire și ecologizare în pădurile din Argeș și din țară.

 
detalii

23 dec 2016
Miercuri 21 decembrie 2016, după ce Plenul Camerei Deputaților a validat mandatele deputaților aleși la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, deputatul Radu Vasilică a depus jurământul pentru cel de-al treilea mandat consecutiv de deputat.   
detalii

18 sep 2016

Deputatul Radu Vasilică, la Ziua comunei Băiculești

detalii

3 dec 2014
Deputatul de Argeş, Radu VASILICĂ a participat la emisiunea " Ridendo Show", emisiune difuzată pe postul ABSOLUT T.V. şi moderată de Mădălin Popa, împreună cu Răzvan Şerbănoiu.

detalii

29 sep 2014
 În data de 29 septembrie 2014 deputatul Radu Vasilică a participat la emisiunea Rideondo Show de la Absolut TV

detalii