Petrecere si Spectacol de Dragobete

2009-02-24

Petrecere şi Distracţie fără limite. Aşa au sărbătorit tinerii sociali democrati Sărbătoarea Dragobetelui. Familia TSD Argeş s-a reunit la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti pentru a uita de politică în favoarea iubirii şi a fetelor frumoase.

Pentru ca petrecerea să fie completă, au fost invitaţi reprezentanţi de seamă ai social democratilor nu doar din Arges, ci si din tara. Astfel, tinerii  s-au bucurat de prezenta unor lideri importanti precum Constantin Nicolescu (presedintele Consiliului Judetean Arges), Nicolae Banicioiu ( Presedintele TSD si Chestor al Camerei Deputatilor), Razvan Bobeanu (Secretar General TSD si Secretar de Stat MTS) Florentin Gust (Deputat PSD de Dolj), Florin Tecau (Vicepresedintele Consiliului Judetean Arges) sau Iustin Dejanu (Director Marketing Muzeul Goleşti, Vicepreşedinte PSD Argeş), Radu Vasilica (Presedintele TSD Arges si Deputat de Arges), .

Startul la distractie l-au dat Florin Dumitru si Diana Nica, actori la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti. Pe scena au urcat apoi zece fete frumoase, care s-au luptat pentru titlul de Miss Dragobete. Spre deliciul celor prezenti, fetele au defilat in tinute din cele mai provocatoare. Nu au lipsit probele de foc in care fetele au purtat tricoul rosu, simbol al dragostei si al Partidului Social Democrat. Intoarse pe scena imbracate in rochii de seara, fetele au aflat si castigatoarea mult ravnitului titlu. Dupa cateva minute, juriul a decis: Miss Dragobete 2009 este Andreea Catalina Cercel, din Mioveni.  

Spectacolul a fost condimentat din plin cu dansuri exotice prezentate de trupa pitesteana Star Fix, iar momentele umoristice au fost asigurate cu success de Vacanta Mica. Petrecerea a continuat pana tarziu in noapte cu Karaoke si concursuri inedite organizate special pentru cei indragostiti. S-au cantat cu foc cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile, tinerii au dansat si au aratat inca o data cat este de frumoasa aceasta sarbatoare romaneasca.

Miss Dragobete si petrecerea ce a urmat au fost organizate cu ajutorul Ligii Studentilor Social Democrati din Pitesti.

inapoi la lista de evenimente