Galerie fotoLuna plantarii arborilor

2017-03-24

Vineri, 24 martie 2017, deputatul Radu Vasilică a participat la deschiderea oficială a campaniei de împăduriri "Luna plantării arborilor", organizată de Direcția Silvică Argeș.
Acțiunea s-a desfășurat pe șantierul de împăduriri din Pădurea Trivale, invitați speciali fiind elevii din mai multe clase ale unei școli din Pitești. Aceștia, împreună cu angajații din domeniul silvic și oficialitățile invitate, au plantat arbori și li s-a explicat importanța pădurii în viața oamenilor. Fiecare copil a primit câte un "certificat de viitor" pentru arborele plantat, dar și câte un puiet de molid în ghiveci pentru a-l planta acasă.
În toată perioadă 15 martie-15 aprilie se vor desfășura acțiuni de împădurire și ecologizare în pădurile din Argeș și din țară.

vezi toate fotografiile


Depunere juramant 21 decembrie 2016

2016-12-23
vezi toate fotografiile


campanie-stalpeni

2016-11-27

Echipa PSD pentru Argeș a organizat astăzi întâlniri cu oamenii din Stâlpeni, unde am discutat despre trecut, prezent si mai ales despre viitor. Ne dorim ca împreună să readucem normalitatea în viața argeșenilor și a tuturor românilor. Alături de o echipă tânăra si inimoasa, susținută de oameni cu mare experiența în adminstrația publică readucem bunăstarea în rândul cetățenilor din întreg județul.

vezi toate fotografiile


Campanie Moraresti, Cotmeana, Draganu

2016-11-18

În campanie, de vorba cu oamenii din Moraresti, Cotmeana si Draganu, alaturi de echipa de candidati a PSD Arges. 
Multumim pentru sustinere domnilor primari Claudiu Stan si Ionel Visan, dar si presedintilor de organizatii Nicoleta Spiridon si Ion Dulica. 
#Indraznim sa credem in Romania!

vezi toate fotografiile


Campanie Valea Topologului

2016-11-17

In campanie pe Valea Topologului, la Salatrucu, Suici, Cepari, Tigveni si Ciofrangen, impreuna cu presedintele Serban Valeca si echipa de candidati a PSD Arges si ne bucuram de sustinerea domnilor primari Nicolae Langer, Alin Iataga, Cristian Ciobanu, Dumitru Slatineanu si Dorin Panteru.

Indraznim sa credem in Romania!

 

vezi toate fotografiile


Alegeri 2016

2016-11-11
vezi toate fotografiile


Alegeri 2012

2012-12-20
vezi toate fotografiile


Tabara de pregatire politica TSD 2011

2011-09-25

În week-end-ul 23-25 septembrie 2011 s-a desfăşurat, la Dâmbovicioara, cea de-a IX-a ediţie a Taberei de pregătire politică a TSD Argeş, la care au participat peste 150 de tineri din toate localităţile judeţului (aleşii locali tineri şi liderii organizaţiilor locale TSD).

vezi toate fotografiile


Semnarea protoculului USL in Arges

2011-03-20

Vineri, 18 martie 2011, Vila Brătienilor a găzduit semnarea Acordului privind constituirea şi funcţionarea Uniunii Social Liberale PSD - ACD (PNL - PC), în judeţul Argeş.

Acordul a fost semnat de Preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, Preşedintele PC Argeş, Ion Cornel Lazăr.

vezi toate fotografiile


Consiliul National PSD (formare USL)

2011-02-05

Deputatul Radu VASILICĂ a participat la Consiliul Naţional al PSD, unde s-a hotărât formarea Uniunii Social Liberale

vezi toate fotografiile