Nmu dating. Toate definițiile de NMU


Dar ce înseamnă asta?

ceea ce este NMU?

NMU înseamnă: Sau Nimic prea mult? Acest acronim este de fapt un răspuns și o întrebare totul într-unul.

Unele persoane pot sau nu să nmu dating un semn de întrebare la sfârșitul acestuia, în funcție de cât de repede și întâmplător preferă să tasteze. Cum se utilizează NMU NMU este de obicei folosit ca răspuns atunci când o persoană este întrebată despre ceea ce face în prezent în prezent sau despre ceea ce a făcut în ultima vreme - de obicei în conversații directe între două persoane nmu dating ar fi prin intermediul unui mesaj text sau prin chat online.

Mulți oameni aleg să înceapă o conversație întrebând ce face cealaltă persoană sau cum se descurcă, în speranța de a pune mingea în conversație.

nmu dating

Dacă persoana interogată nu a făcut nimic suficient de interesant pentru a vorbi despre asta, atunci ar putea folosi Nmu dating pentru a transmite rapid mesajul că nu are evenimente sau circumstanțe de viață demne de menționat. U de la sfârșitul acronimului întoarce întrebarea inițială înapoi celui care a pus-o. La urma urmei, dacă nu se întâmplă nimic mare în viața unei persoane, poate cealaltă persoană are ceva interesant despre evenimentul vieții despre care să vorbească.

nmu dating

De asemenea, este pur și simplu politicos să arăți interes pentru cealaltă persoană după ce s-a arătat interesat de tine. Exemplul 2 Nmu dating nr.

nmu dating

Prietenul nr. Prietenul 2: Da! În al doilea exemplu de mai sus, O dating este ușor nr.

nmu dating

Dezavantajul utilizării NMU Răspunsul la cineva cu NMU vă poate face să păreați că nu sunteți interesat de o conversație, stabilind tonul conversației chiar la început. Realitatea este că faceți întotdeauna ceva, chiar dacă este doar să stați sau să navigați pe Facebook.

nmu dating

Este bine să întrebi pe cineva ce fac după ce te-au întrebat, dar întotdeauna este mai bine să dai mai întâi un răspuns corect. U din NMU întoarce întrebarea înapoi către cel care a nmu dating, totuși îi pune într-o poziție un pic incomodă pentru a începe să vă povestească despre viața lor după ce nu le-ați dat nicio informație despre a dvs.

nmu dating

Dacă sunteți cu adevărat interesat să purtați o conversație, încercați să evitați utilizarea acesteia.