Activitate parlamentarăSĂRBĂTORI FERICITE!

24 dec 2018

Vă doresc tuturor argeșenilor, tuturor românilor, să aveți parte de un Crăciun fericit alături de cei dragi și de liniște sufletească, pentru a vă bucura de nașterea Domnului nostru, Iisus Hristos.

Fie ca noul an să vă aducă bucurii, sănătate și împliniri pentru familiile dumneavoastră!

La mulți ani!


Cu aleasă considerație,

deputat PSD de Argeș,

Radu VASILICĂ

nasterea Domnului Radu Vasilcă: ‘Ce facem cu urşii? Au murit patru omeni în Argeș...’

7 dec 2018

“Am pregătit o interpelare pentru săptămâna viitoare. Primarii din nordul județului au ridicat problema urșilor. De ce nu mai stau urșii în pădure? Nu mai au mâncare. Slavă cerului că anul acesta a fost o producție extraordinarã de fructe. Vrem să gestionăm corect situația, dar nu vrem să mai moară oameni. Anul trecut au murit patru omeni în Argeș din cauza urșilor. Voi face o interpelare către ministrul Mediului în acest sens.”
Deputatul Radu Vasilică - 32 de iniţiative legislative în primii doi ani ai actualului mandat

15 nov 2018

La începutul lunii noiembrie, deputatul social-democrat Radu Vasilică şi-a făcut public bilanţul activităţii parlamentare din prezenta legislatură. Astfel, acesta a semnat şi a înregistrat în primii doi ani ai actualului mandat de deputat al Argeşului 32 de iniţiative legislative, unele dintre aceste parcurgând întreg traseul legislativ şi, în urma votului pozitiv din Parlament, au devenit legi. 
Vasilică, discurs în Parlament pentru susţinerea investiţiilor...

6 nov 2018

Deputatul de Argeş, Radu Vasilică a luat cuvântul la sfârşitul lunii trecute într-o dezbatere care a avut loc la Camera Deputaţilor privind proiectul de hotărâre ce se referă la adoptarea opiniei privind Propunerea de Regulament al Parlamentului European şi al Consiliului privind instituirea unui cadru de facilitare a investiţiilor durabile COM (2018). Iată ce a susţinut deputalul argeşean:
Deputatul Radu Vasilică - 32 de propuneri legislative

5 nov 2018

Deputatul argeşean, Radu Vasilică, în legislatura 2016 - prezent, a iniţiat 34 de propuneri legislative. Unele dintre iniţiativele deputatului Radu Vasilică au fost votate în Parlament şi au fost promulgate.
Radu Vasilică, proiect de lege privind valabilitatea paşapoartelor

3 oct 2018

EXPUNERE DE MOTIVE

Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetatenilor romani in strainatate stabileste termenele de valabilitate a pasapoartelor simple si a pasapoartelor simple electronice, documente a caror perfectare, eliberare si evidenja cade, potrivit legii, In sarcina Serviciilor Publice Comunitare pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEEPS).
Deputatul Radu Vasilică şi-a reluat audienţele

8 sep 2018

Deputatul Radu Vasilică este un politician tânăr care a ţinut întotdeauna o comunicare strânsă cu cetăţenii din judeţul Argeş. Vasilică a fost preocupat tot timpul de dialogul cu cetățenii, de problemele cu care se confruntă aceştia din punct de vedere legislativ. Parlamentarul de Argeş are întâlniri permanente în teritoriu şi cu reprezentanţii primăriilor şi instituţiilor din judeţ. 
Deputatul Radu Vasilică, sprijin pentru producătorii...

2 aug 2018

Deputatul de Argeş Radu Vasilică a acordat o atenție deosebită evenimentelor petrecute în zona montană a județului şi nu numai. Nu de puține ori acesta a solicitat explicații cu privire la tăierile ilegale de lemne din zonele montane din România. Încă din anul 2013, Radu Vasilică avea o interpelare pe subiectul tăierilor ilegale de lemne. Atenția acestuia s-a îndreptat ulterior şi către sprijinirea producătorilor din zonele montane, în sensul în care s-au căutat diferite modalități pentru ca aceștia să fie sprijiniți și încurajați pentru a produce şi comercializa produse unice. Deputatul Radu Vasilică este şi coiniţiator al acestei legi care încurajează dezvoltarea zonei montane şi sprijinirea producătorilor din zonă. Este vorba de Legea Muntelui pentru care deputatul de Argeş a cerut şi sprijinul colegilor parlamentari. 
Deputatul Radu Vasilică, legi importante pentru România

14 iul 2018

Radu Vasilică este unul dintre cei mai implicaţi parlamentari de Argeş. Tânărul deputat are o activitate intensă în Parlament, cifrele susţinând din plin acest lucru. Radu Vasilică are o activitate apreciată la nivelul Parlamentului, făcând parte din mai multe comisii şi a ieşit în evidenţă prin numărul mare de iniţiative legislative, o parte dintre acestea devenind legi. 
Deputatul Radu Vasilică: „Am stat o săptămână indecis între lumi”

19 iun 2018

La sfârşitul anului trecut, deputatul PSD Radu Vasilică a suferit un accident de motocicletă extrem de grav. Faptul că astăzi trăieşte este considerat inclusiv de medici o minune, în condițiile în care la vremea respectivă puțini îi dădeau șanse de supraviețuire. Cu ajutorul medicilor, al prietenilor și datorită unei voințe de fier, Radu Vasilică a reușit să depășească acest moment de cumpănă în viaţa sa, precum şi trauma de a trăi de acum înainte fără picior. Despre experienţa trăită la limita dintre viaţă şi moarte, despre trecut şi viitor, deputatul Radu Vasilică se destăinuie în primul interviu de după teribilul accident, acordat în exclusivitate săptămânalului „Ancheta”.