Întâlnire locală


Pentru a înregistra o sesiune de instruire Webex, consultați Înregistrarea unei sesiuni de instruire Webex.

întâlnire locală

Întrebări frecvente Este posibil să nu fiți gazda sau co-gazda întâlnirii. Dacă ați fost invitat la întâlnire, solicitați-i gazdei să înregistreze.

Dacă sunteți co-gazdă, nu puteți începe înregistrarea dacă gazda este în întâlnire.

Întâlnire cu autoritățile locale din Regiunea Trentino-Alto Adige

Este posibil ca site-ul dvs. Descărcați sau ștergeți înregistrări pentru a face spațiu. Este posibil ca înregistrarea să fie dezactivată. Contactați-vă administratorul de site Webex. În cazul utilizatorii cu versiune gratuită, înregistrarea este disponibilă momentan numai în aplicația pentru desktop.

întâlnire locală

Dacă inițiați o întâlnire din aplicația web pe Chromebook, nu o puteți înregistra. Pot salva o înregistrare în format MP4? Înregistrările salvate fie în cloud, fie pe computer vor fi salvate în format MP4. Dacă sunt înregistrate pe computer, panourile, ar fi panoul Chat și panoul Participanți, precum și toate fișierele pe care le partajați întâlnire locală Share File nu sunt întâlnire locală în înregistrare. Unde îmi pot găsi înregistrarea?

Întâlnire locală în cadrul proiectului PROCURE – Creating a good local economy

Webex stochează toate întâlnirile înregistrate fie local pe computer, fie pe site-ul Webex. Aveți posibilitatea să găsiți înregistrările și să le partajați sau să le descărcați de pe site-ul Webex.

întâlnire locală

Dacă ați fost invitat la o întâlnire în calitate de participant sau co-gazdă, contactați gazda întâlnirii pentru a obține întâlnire locală.

Cât durează să obțin o înregistrare? În funcție de dimensiunea și lățimea de bandă a fișierului, primirea înregistrării poate dura până la 24 de ore.

Există o cantitate fără precedent de muncă la distanță care se întâmplă în întreaga lume din cauza COVID, deci poate dura mai mult decât de obicei pentru a primi înregistrarea. Pentru întâlniri sau evenimente care durează multe ore, este o idee bună să faceți mai multe înregistrări pentru o dimensiune mai ușor de gestionat a fișierului și o vizualizare mai ușoară.

Agenda ministru

Când înregistrarea este gata, vă vom trimite un e-mail cu înregistrarea și toate detaliile de care aveți nevoie pentru a o reda și partaja cu alte întâlnire locală.

Dacă ați făcut clic pe Înregistrare în timpul întâlnire locală, veți vedea indicatorul de înregistrare în partea din dreapta sus a ferestrei, informându-vă că întâlnirea este înregistrată. După întâlnire, aveți posibilitatea să verificați și lista Întâlniri de pe site-ul Webex pentru a vedea dacă întâlnirea a fost înregistrată cu succes.