Odyssey dating


Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.

apollo dating

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu.

cât de precis este o ultrasunete de dating

Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris.

dating online atherton

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

dating rezervor de rechin

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in odyssey dating de odyssey dating acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor odyssey dating a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

datând un freak de control

Acum se comanda.