Revista preseiRadu Vasilică: ‘Sunt convins că Dan Stroe va câștiga alegerile la Bradu’

21 feb 2020 | publicat în Argesenii

Deputatul PSD, Radu Vasilică, este present la conferinţa de alegeri a organizaţiei de la Bradu. Acesta ṣi-a exprimat convingerea că Dan Stroe va mai obţine un mandat ȋn fruntea comunei Bradu.

detalii

Noul preşedinte PSD Mărăcineni: Conducătorul fără oşteni este zero

18 feb 2020 | publicat în Argesenii

La şedinţa de alegeri au fost prezenţi Ion Mînzână, preşedintele PSD Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul PSD Argeş, deputatul Radu Vasilică, primarul de la Albota, Ion Dumitru, preşedintele Asociaţiei Comunelor din Argeş, primarul Aurel Bălăşoiu de la Rociu...

detalii

Gala Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș – un real succes

7 dec 2019 | publicat în Obiectiv Argesean

Oameni de afaceri și din mediul politic au luat parte la evenimentul de înaltă ținută care a avut loc la Hotelul Ramada. Printre invitații din mediul politic și administrativ care au arătat interes zonei de afaceri s-au numărat primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, prefectul Emilian Dragnea, deputații Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică, Dănuț Bica, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu dar și reprezentanți din zona universitară

detalii

'Opoziția în Consiliul Județean a fost de doi lei'

4 nov 2019 | publicat în Argesenii

Radu Vasilică declarat dezamăgit de atitudinea consilierilor județeni din partea PSD sau ALDE care nu au votat la moțiunea de cenzură formulată de opoziție privind președintele Consiliului Județean, Dan Manu. Cu toate acestea, deputatul PSD de Argeș a afirmat că opoziția a fost una aproape inexistentă la nivelul instituției, taxând în termeni duri lipsa de reacție a consilierilor județeni din partea PNL, PMP sau PAM.

detalii

Focul lui Sumedru a adus nenumărate surprize la Mărăcineni!

28 oct 2019 | publicat în Argesenii

La eveniment au participat și oameni importanți din județ și anume deputații Radu Vasilică și Cătălin Rădulescu, fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, șeful Finanțelor Publice Argeș, Lucrețiu Tudor, dar și consilierul local al Primăriei Pitești, Dănuț Dinu. Cu toții s-au bucurat din plin de seara minunată pregătită de primarul comunei Mărăcineni.

detalii

Spectacol la 'Cupa Mărăcineni' la minifotbal!

7 oct 2019 | publicat în Argesenii

 La finalul competiţiei, echipele au fost premiate de primarul Nicolae Dascălu, acesta acordând şi premii individuale, fostul internaţional Cătălin Munteanu fiind golgheterul întrecerii. Primarul Nicolae Dascălu i-a premiat pe sportivi alături de deputaţii PSD de Argeş, Radu Vasilică şi Cătălin Rădulescu. 

detalii

Deputat Radu Vasilică, despre Legea Pensiilor: ”Pentru eliminarea inechităților să se procedeze și la o recalculare generalizată”

29 iun 2019 | publicat în Argesenii

Deputatul Radu Vasilică a prezentat modificările din noul Cod Administrativ, acesta afirmând că erau modificări aşteptate de mai toţi primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene, indiferent de coloratura politică a acestora. Iată ce a declarat deputatul PSD de Argeş:

detalii

Radu Vasilică, despre proiectele importante adoptate de Parlament!

28 iun 2019 | publicat în InstitutiileStatului.ro

“Sunt două reglementări foarte ample care s-au adoptat în această săptămâna: Codul Administrativ care deși este adoptat prin Ordinanţã de Urgentă, va intra în toamnã în dezbatere parlamentară și dacă mai sunt ceva neconcordanțele se vor reglementa. În al doilea rând, am adoptat în aceastã săptămânã Legea Pensiilor, o lege prin care ...

detalii

Deputat Radu Vasilică, despre Legea Pensiilor: ”Pentru eliminarea inechităților să se procedeze și la o recalculare generalizată”

28 iun 2019 | publicat în Anonim

Deputatul argeșean Radu Vasilică a vorbit despre principalele reglementări votate săptămâna aceasta în Parlament. Este vorba despre modificările aduse Codului Administrativ, dar și cele aduse la Legea Pensiilor, prin care veniturile pensionarilor vor crește de la 1 septembrie.

detalii

AU ÎNCEPUT ZILELE ORAȘULUI MIOVENI!

28 iun 2019 | publicat în Anonim

Au urcat pe scenă, pentru a transmite mesaje de ziua orașului, Ion Georgescu, edilul orașului, prefectul Emilian Dragnea, președintele CJ Argeș – Dan Manu (care i-a înmânat primarului Georgescu o plachetă de excelență pentru întreaga activitate), deputatul Simona Bucura Oprescu, senatorul Șerban Valeca, deputații Nicolae Velcea și Radu Vasilică, președintele Asociației Comunelor din România Filiala Argeș – Ion Dumitru, Secretarul de Stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Nicolae Tudose, dar și reprezentanți ai delegațiilor din orașele înfrățite cu Mioveniul(Republica Moldova și Bulgaria).

detalii