Revista preseiVasilică, PRIMUL DISCURS public după accident! Sala, în picioare

30 iun 2018 | publicat în Argesenii

Moment emoţionant astăzi la deschiderea Zilelor Oraşului Mioveni. Parlamentari, primari, şefi de instituţii şi deconcentrate, oameni de afaceri, politicieni, oameni de cultură, toţi au fost astăzi prezenţi la deschiderea oficială a Zilelor Oraşului Mioveni. Primarul Ion Georgescu a invitat pe scenă, alături de el, parlamentarii şi şefii judeţului prezenţi la manifestare. A dat cuvântul invitaţilor. Ion Georgescu i-a mulţumit în mod special deputatului Radu Vasilică pentru prezenţă şi i-a cerut să transmită şi un mesaj invitaţilor Radu Vasilică a ţinut primul discurs public după accident. Dacă toţi ceilalţi invitaţi au vorbit despre administraţie, despre perfomanţa făcută la Mioveni, despre investiţii şi politică, Radu Vasilică a ţinut un discurs despre viaţă şi importanţa de a trăi demn, un discurs care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. La final, toţi invitaţii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în şir. 

detalii

MOMENTE EMOȚIONANTE LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A ZILELOR ORAŞULUI MIOVENI

30 iun 2018 | publicat în Anonim

Un moment plin de emoție a fost acela în care, pentru prima oară de la teribilul accident de circulație suferit în urmă cu 7 luni, a vorbit deputatul Radu Vasilică. După scurtul său discurs, sala l-a aplaudat în picioare.

detalii

Deputatul Vasilică, PRIMA DECLARAȚIE PUBLICĂ, după accident. Discurs EMOȚIONANT

29 iun 2018 | publicat în Anonim

Deputatul Radu Vasilică, prima declarație publică după accidentul suferit la finalul anului trecut. Acesta a participat la Zilele Orașului Mioveni și, deși nu a urcat pe scenă alături de ceilalți colegi parlamentari, luând loc în sală, acesta a fost îndemnat de primarul Ion Georgescu să spună câteva cuvinte. Acesta a reușit să emoționeze o sală întreagă prin discursul său, ulterior toți participanții ridicându-se în picioare și aplaudându-l pe deputat.

detalii

Deputatul Radu Vasilică: „Am stat o săptămână indecis între lumi”

19 iun 2018 | publicat în Ancheta

La sfârşitul anului trecut, deputatul PSD Radu Vasilică a suferit un accident de motocicletă extrem de grav. Faptul că astăzi trăieşte este considerat inclusiv de medici o minune, în condițiile în care la vremea respectivă puțini îi dădeau șanse de supraviețuire. 

...

Despre experienţa trăită la limita dintre viaţă şi moarte, despre trecut şi viitor, deputatul Radu Vasilică se destăinuie în primul interviu de după teribilul accident, acordat în exclusivitate săptămânalului „Ancheta”.

detalii

MOMENT EMOŢIONANT la şedinţa PSD Argeş! Toţi cei prezenţi, aplauze

30 mai 2018 | publicat în Argesenii

Moment emoţionant astăzi la şedinţa de Comitet Executiv Judeţean de la PSD Argeş. Deputatul Radu Vasilică a fost prezent la prima şedinţă de partid după accidentul pe care l-a avut în luna noiembrie.

detalii

De necrezut! Deputatul Radu Vasilică împreună cu mama sa la un eveniment public!

27 mai 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Astãzi, la Bârla, l-am întâlnit pe deputatul PSD, Radu Vasilicã. A venit în calitate de fiu al satului însoţit de mama sa, o femeie deosebit de frumoasã, care îngrijeşte cu mâini de aur o gospodãrie ruptã din poveşti.

detalii

Deputatul Radu Vasilică, prezent la Zilele Comunei Bradu!

26 mai 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Deputatul PSD, Radu Vasilicã şi-a reluat din plin activitatea din teritoriu. Astãzi, Radu petrece la Bradu, alãturi de colegii de partid.

detalii

S-a dat START-ul distracţiei la Bradu!

26 mai 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Distracţie pe cinste la Bradu, unde primarul Dan Stroe şi toatã suflarea comunei petrec de mama focului. 

...

 Participã liderul CJ Argeş, Dan Manu, primarul de la Albota, Ion Dumitru, deputatul Radu Vasilicã, europarlamentarul Gabriela Zoanã şi mulţi alţi reprezentanţi PSD.

detalii

Deputatul Radu Vasilică, apariție publică după accidentul suferit

26 mai 2018 | publicat în Obiectiv Argesean

Deputatul Radu Vasilică participă în aceste momente la depunerea Flăcării Centenarului la biserica din Bradu.

detalii

Sărbătoriţii zilei! La mulţi ani!

21 mai 2018 | publicat în Argesenii

Sărbătoriţii zilei! La mulţi ani! Astăzi, lideri din Argeş îşi sărbătoresc ziua numelui. Printre aceştia, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi fostul lider PSD Argeş, Constantin Nicolescu, actualul preşedinte al CJ Argeş, Dan Constantin Manu, liderul PSD Argeş, senatorul Şerban Constantin Valeca, deputatul PSD de Argeş, Radu Costin Vasilică, primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică 

detalii