Revista preseiGala Educaţiei Argeşene, o aniversare emoționantă

6 oct 2018 | publicat în Anonim

La eveniment au participat, printre alții, ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Dan Manu, președinte CJ Argeș, Simona Brătulescu – vicepreședinte CJ Argeș, cei doi viceprimari ai Piteștiului, Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru, parlamentarii Cristina Stocheci, Radu Vasilică și Șerban Valeca,  Academicianul Gheorghe Păun, primarul Orașului Mioveni, Ion Georgescu și mulți alții. 

detalii

Ziua comunei Berevoești la cea de- a XIV-a ediție

10 sep 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Edilul Florin Proca a organizat manifestările prilejuite celei de a 14-a ediţie a Zilei Comunei Berevoeşti. La sărbătoarea comunei au onorat cu prezenţa si liderii județului, Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, deputatul Radu Vasilică, Adrian Bughiu, subprefect de Argeş, senatorii Şerban Valeca şi Gheorghe Marin. La acest eveniment au fost prezenţi şi alţi edili argeşeni.

detalii

Ziua comunei Berevoeşti sărbătorită cu fast!

10 sep 2018 | publicat în Argesenii

Duminică a fost o zi plină de culoare şi sărbătoare în comuna argeşeană Berevoeşti. Edilul Florin Proca a organizat manifestările prilejuite de a 14-a ediţie a Zilei Comunei Berevoeşti. La sărbătoarea comunei au onorat cu prezenţa si liderii județului, Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, deputatul Radu Vasilică, Adrian Bughiu, subprefect de Argeş, senatorii Şerban Valeca şi Gheorghe Marin. La acest eveniment au fost prezenţi şi alţi edili argeşeni. Totul s-a desfăşurat într-un cadru idilic şi o atmosferă minunată. 

detalii

Vasilică, PRIMUL DISCURS public după accident! Sala, în picioare

30 iun 2018 | publicat în Argesenii

Moment emoţionant astăzi la deschiderea Zilelor Oraşului Mioveni. Parlamentari, primari, şefi de instituţii şi deconcentrate, oameni de afaceri, politicieni, oameni de cultură, toţi au fost astăzi prezenţi la deschiderea oficială a Zilelor Oraşului Mioveni. Primarul Ion Georgescu a invitat pe scenă, alături de el, parlamentarii şi şefii judeţului prezenţi la manifestare. A dat cuvântul invitaţilor. Ion Georgescu i-a mulţumit în mod special deputatului Radu Vasilică pentru prezenţă şi i-a cerut să transmită şi un mesaj invitaţilor Radu Vasilică a ţinut primul discurs public după accident. Dacă toţi ceilalţi invitaţi au vorbit despre administraţie, despre perfomanţa făcută la Mioveni, despre investiţii şi politică, Radu Vasilică a ţinut un discurs despre viaţă şi importanţa de a trăi demn, un discurs care i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. La final, toţi invitaţii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în şir. 

detalii

MOMENTE EMOȚIONANTE LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A ZILELOR ORAŞULUI MIOVENI

30 iun 2018 | publicat în Anonim

Un moment plin de emoție a fost acela în care, pentru prima oară de la teribilul accident de circulație suferit în urmă cu 7 luni, a vorbit deputatul Radu Vasilică. După scurtul său discurs, sala l-a aplaudat în picioare.

detalii

Deputatul Vasilică, PRIMA DECLARAȚIE PUBLICĂ, după accident. Discurs EMOȚIONANT

29 iun 2018 | publicat în Anonim

Deputatul Radu Vasilică, prima declarație publică după accidentul suferit la finalul anului trecut. Acesta a participat la Zilele Orașului Mioveni și, deși nu a urcat pe scenă alături de ceilalți colegi parlamentari, luând loc în sală, acesta a fost îndemnat de primarul Ion Georgescu să spună câteva cuvinte. Acesta a reușit să emoționeze o sală întreagă prin discursul său, ulterior toți participanții ridicându-se în picioare și aplaudându-l pe deputat.

detalii

Deputatul Radu Vasilică: „Am stat o săptămână indecis între lumi”

19 iun 2018 | publicat în Ancheta

La sfârşitul anului trecut, deputatul PSD Radu Vasilică a suferit un accident de motocicletă extrem de grav. Faptul că astăzi trăieşte este considerat inclusiv de medici o minune, în condițiile în care la vremea respectivă puțini îi dădeau șanse de supraviețuire. 

...

Despre experienţa trăită la limita dintre viaţă şi moarte, despre trecut şi viitor, deputatul Radu Vasilică se destăinuie în primul interviu de după teribilul accident, acordat în exclusivitate săptămânalului „Ancheta”.

detalii

MOMENT EMOŢIONANT la şedinţa PSD Argeş! Toţi cei prezenţi, aplauze

30 mai 2018 | publicat în Argesenii

Moment emoţionant astăzi la şedinţa de Comitet Executiv Judeţean de la PSD Argeş. Deputatul Radu Vasilică a fost prezent la prima şedinţă de partid după accidentul pe care l-a avut în luna noiembrie.

detalii

De necrezut! Deputatul Radu Vasilică împreună cu mama sa la un eveniment public!

27 mai 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Astãzi, la Bârla, l-am întâlnit pe deputatul PSD, Radu Vasilicã. A venit în calitate de fiu al satului însoţit de mama sa, o femeie deosebit de frumoasã, care îngrijeşte cu mâini de aur o gospodãrie ruptã din poveşti.

detalii

Deputatul Radu Vasilică, prezent la Zilele Comunei Bradu!

26 mai 2018 | publicat în InstitutiileStatului.ro

Deputatul PSD, Radu Vasilicã şi-a reluat din plin activitatea din teritoriu. Astãzi, Radu petrece la Bradu, alãturi de colegii de partid.

detalii