Revista presei

vezi toate articolele

Candidații PSD Argeș Ón campanie pe Valea Topologului

17 nov 2016 | publicat în Anonim
O parte a reprezentanților PSD din Echipa pentru Argeș, formată din senatorul Șerban Valeca - președinte al organizației județene, deputații Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică, Gheorghe Marin, consilierii județeni Nicolae Georgescu, Vasile Negoescu, vicepreședintele Ion Mânzână și medicul Cristina Stocheci, au organizat joi o serie de întâlniri de campanie cu cetățenii pe Valea Topologului. 
Alături de primarii Nicolae Langer și Alin Iatagan, candidații PSD pentru alegerile parlamentare au prezentat susținătorilor și simpatizanților din comunele Sălătrucu și Șuici, programele de dezvoltare propuse de PSD pentru agricultură și sănătate. De asemenea, li s-au explicat programele, dar și pașii prin care se vor mări pensiile și salariile.
”Am avut o zi împlinită de mulțumirea de a simți palma pe care le-am strâns-o oamenilor, privirile încrezătoare, omenia, limpezimea ideilor. După o zi ca aceasta, știu că suntem foarte mulți cei ce Îndrăznim să credem în România!”, a comentat cu căldură deputatul Simona Bucura Oprescu, pe pagina sa de Facebook.
înapoi la lista de articole