Revista presei

vezi toate articolele

RADU VASILICĂ A REVENIT Ón POLITICĂ!

8 dec 2018 | publicat în Argesul

Deputatul PSD de Argeş Radu Vasilica a susţinut vineri prima conferinţă de presă după accidentul grav de motocicletă pe care l-a suferit anul trecut. La acea vreme, deputatul s-a zbătut între viaţă şi moarte, fiindu-i amputat un picior din cauza complicaţiilor.

„Sunt extrem de emoţionat, dar şi extrem de fericit să vă întâlnesc şi în acest cadru formal, la conferinţa de presă (n.r. – Vasilică a mai participat la unele evenimente publice din judeţ). Colegii din conducerea partidului au decis că este momentul să apar şi în acest cadru. Ultimul an şi jumătate a fost foarte greu pentru mine, dar ceea ce nu te omoară te întăreşte”, a spus deputatul.

De-ale partidului

Vasilică, cel care a deschis în 2016 lista de candidaţi ai PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor, a trecut în revistă unele dintre proiectele Guvernului, că aşa îi cerea agenda de partid. A insistat însă mai mult pe un proiect la care a spus că ţine mult, deoarece este cadru didactic. Este vorba despre cel mai nou plan de revigorare a învăţământului din mediul rural.

„La şedinţa de Guvern de la Alba Iulia s-a semnat un pact privind Educaţia. Sunt anumite facilităţi pentru încurajarea profesorilor în mediul rural. Sunt trei salarii, ajutoare de până la 5.000 euro pentru locuinţe şi mai sunt şi facilităţi pentru credite privind locuinţele. Este prevãzut acolo şi un fond, ceea ce ne interesează şi pe noi la Universitatea Piteşti, un fond unic de investiţii din care se vor aloca bani”, a declarat deputatul PSD.

înapoi la lista de articole