Rings aalsmeer


Cariera de kickboxing Enfuzie Rigters și-a făcut debutul profesional în cu Enfusion împotriva lui Serkan Ozcaglayan.

rings aalsmeer

Rigters a câștigat lupta printr-o decizie unanimă. În timpul WFL: Manhoef vs.

A fost prima vizita in Amsterdam, un oras pe care demult doream sa il bifez. Documente de calatorie -asigurare de sanatate 4. Drumul a fost de aproximativ 3 ore. Cum s-a desfasurat intalnirea cu un reprezentant al companiei aeriere alese Totul a decurs normal, reprezentantul companiei a fost respectuos si amabil.

Bonjasky s-a luptat cu Redouan Cairo. Rigters a câștigat lupta printr-un TKO din prima rundă.

În lupta sa profesională a rings aalsmeer el sa confruntat cu Martin Pacas pentru Enfusion campionatul Super Heavyweight în timpul Enfusion Rigters a câștigat titlul printr - o decizie unanimă. Rigters și-a continuat seria neînvinsă cu victorii fără titlu asupra lui Mihajlo Kecojevic în timpul Enfusion 86 și Dexter Suisse în timpul Enfusion Rigters a făcut prima sa apărare pentru titlul de grea împotriva rings aalsmeer Nidal Bchiri rings aalsmeer timpul Enfusion El a câștigat lupta printr-o decizie unanimă.

rings aalsmeer

În semifinale l-a învins pe Giannis Soforidis, iar în finală l-a învins pe Martin Pacas. Glorie Rigters avea programat să debuteze în Glory în timpul Glory El urma să participe la un turneu cu patru bărbați în greutate, în fața celui rings aalsmeer cincilea clasat în greutate Antonio Plazibat în semifinale.

Echilibrarea turneului s-a schimbat ulterior, pe măsură ce Arkadiusz Wrzose a ieșit din turneu.

rings aalsmeer

Righters 'a fost reprogramat pentru a-l înfrunta pe Jahfarr Wilnis. Adversarul său s-a schimbat încă o dată, Wilnis fiind înlocuit de Massinissa Hamaili.

Evenimentul a fost amânat pe o perioadă nedeterminată, întrucât luptătorul chilli bilete dating principal Badr Hari a contractat COVIDprecum și din cauza blocării parțiale impuse de guvernul olandez.

rings aalsmeer

Evenimentul a fost reprogramat pentru 19 decembrie. Hamaili va fi ulterior înlocuit de Marciano Bhagwandass, cu patru zile înainte de eveniment. Rigters a câștigat turneul, eliminându-l pe Marciano Bhagwandass cu o lovitură corporală în runda a doua a semifinalei, și pe Nordine Mahieddine cu o lovitură corporală în prima rundă a finalei turneului.

rings aalsmeer

Rigters a participat la un turneu de rings aalsmeer bărbați la Glory 77în fața lui Tarik Khbabez în semifinale, ca înlocuitor cu notificare târzie pentru Antonio Plazibat. În ciuda faptului că a intrat în luptă ca favorit, Rigters ar pierde lupta prin decizie divizată.

Rigters a fost programat să lupte cu Tomas Mozny, clasat pe locul 10, la Glory Rotterdam. Titluri și realizări.

rings aalsmeer