Savoy dating


savoy dating

Introdu-ți datele și vezi prețurile Întrebări frecvente La ce ore e check-in și check-out la Savoy Hotel Rotterdam? Formalitățile de check-in încep laiar cele de check-out au loc până la Puteți solicita efectuarea formalităților de check-in devreme sau check-out târziu în timpul efectuării rezervării, în funcție de disponibilitate.

savoy dating

Oaspeților care efectuează formalitățile de check-in sau check-out înainte, respectiv după orele desemnate li se poate percepe savoy dating cost suplimentar. Hotel oferă oaspeților serviciul de depozitare a bagajelor de mână înainte de check-in, respectiv după check-out.

savoy dating

Recepția este deschisă permanent, zi sau noapte. Cum ajung la Savoy Hotel Rotterdam?

savoy dating

Savoy Hotel Rotterdam este ușor de găsit pornind de la aeroport. Practic, puteți rezerva anticipat chiar și transferul aeroportuar pentru liniștea dvs. Oaspeților care sosesc cu autoturismele proprii, Savoy Hotel Rotterdam le pune la dispoziție o parcare auto în apropiere de hotel.

savoy dating

Locurile de parcare sunt disponibile contra unui cost de 21 EUR per zi. Dacă doriți să călătoriți în mod facil prin Rotterdam în mod particular, personalul de la hotel poate să dispună aranjamentele necesare pentru serviciile unui taxi.

Care este politica privitoare la fumători la Savoy Hotel Rotterdam?

savoy dating

Savoy Hotel Rotterdam nu savoy dating fumatul în niciuna dintre camerele sau zonele sale acoperite.