Seinfeld dating


kettering dating pretoria online de dating site

Aşadar, Seinfeld dating Seinfeld, unul dintre creatorii serialului, ajunsese să câştige, în ultimul sezon al sitcom-ului, circa un milion de dolari pentru fiecare episod în parte, respectiv Interpreţii celorlalte trei personaje principale obţineau, în aceeaşi perioadă, câte Citește și Câştigător Chefi la cuţiterăsturnare TERIBILĂ de situaţie Astfel, deoarece aveau mai puţine replici în serial, câştigul pentru fiecare dintre acestea era, în cazul unora, seinfeld dating mare decât cel al lui Jerry.

Aşadar, Michael Richards Kramer primea Pe lângă salariul obţinut pentru rolul interpretat în serial, Jerry Seinfeld mai obţinea bani şi în calitatea sa de co-creator al serialului.

cea mai recentă aplicație de conectare ryan gosling dating istoric

Potrivit presei americane, "Seinfeld" a generat încasări de peste 3 miliarde de dolari din drepturile de seinfeld dating la televiziune, după difuzarea ultimului episod al serialului, îndin care partea actorului principal se ridică la circa de milioane de dolari.

Astfel, conform analizei Seinfeld dating, veniturile totale încasate de Jerry Seinfeld pentru toate cele nouă sezoane ale serialului se ridică la cel puţin de milioane de dolari.

dating algoritmii de site- uri web datând un membru al echipei swat

Foto: Getty Images Citește și