Solo clasament


Vedeți cine a ieșit în top în toate cele șapte regiuni competitive Fortnite.

Inter a primit trofeul de campioană a Italiei

Ceea ce a decurs a inclus controverse, rivalități și destui bani pentru a merge. Pe măsură ce praful s-a decontat din solo clasament meciuri în competiție, șapte mari campioni s-au ridicat înalți. Haideți să aruncăm o privire la modul în care fiecare regiune s-a jucat la finalul invitației FNCS.

Trupa lui Stefano Pioli are nevoie de o victorie la Bergamo pentru a fi sigură de locul de Champions League în sezonul viitor. Fanii au ținut să-i motiveze pe jucători înaintea acestui joc extrem de important. Milan, Napoli și Juventus dau marea bătălie pentru a se alătura primele două clasate, Inter și Atalanta. Şi Serie A îşi încheie socotelile în acest weekend cu sezonul

Consistența a fost esențială pentru JannisZ, care a obținut prima victorie Royale în 12 meciuri în ultima zi a competiției. JannisZ a pecetluit acordul în meciul final al competiției cu un loc Al doilea campion mondial la Duo, Wolfiez a terminat cu 20 de puncte în spatele lui JannisZ pe locul solo clasament.

site- ul de dating pentru jucători de piscină

Acuva menționată anterior a ocupat locul trei în general. Benjyfishy-ul favorit al turneului s-a luptat după ce a câștigat primele două săptămâni ale invitației FNCS.

cum știi că te întâlnești cu o femeie adevărată

A terminat marea finală solo clasament locul Eliminările au fost numele jocului, iar Furious a avut 29 dintre ele în 12 meciuri intense. Furious a adăugat o victorie impresionantului său traseu prin FNCS Solo clasament, după ce a ocupat al patrulea și al doilea în săptămânile unu și doi. El s-a încheiat ieri pe locul 18, dar a rămas în cele din dating site în rajkot doar la un coleg de controler.

Primii 25 au prezentat cine este cine este talentul elitei din estul NA din toată regiunea.

Program etapa a 38-a din Serie A

A ajuns aproape la de puncte în general și a obținut cel mai mare punct din totalul oricărei regiuni. Acest tastatură și mouse-ul au introdus numere asemănătoare controlorului, cu 30 de eliminări și o Victory Royale.

De asemenea, el a plătit un venit suplimentar de 40K USD pentru câștigurile sale. Râsul tătic a scăzut după solo clasament a condus în prima zi. El a terminat pe locul doi, bagând Oceania Jordan of the x2Twins a acumulat puncte în a doua zi și puncte pentru a se încorona regele Oceanului.

online dating new delhi

El a terminat prima zi pe locul trei, dar a continuat să alunece performanțe solide în jos. Ultimele patru jocuri ale lui Jordan au dus la finalizarea top El a menținut o strategie consecventă care a plătit pe termen lung. RepulseGod a concurat sub numele Apu pe o bicicletă pentru această ultimă zi de competiție.

Clasament seria A

El a dat peste puncte suplimentare după ultimele șase meciuri, rezultând în puncte și o poziție pe locul doi. BLS Muz a urcat șase locuri pe clasament pentru a ocupa locul trei.

prima dating cu ultrasunete