Solo overwatch, Fan favorite


Distribuiți pe e-mail E-mail În ziua finală a Cupei Mondiale Fortinet, cei mai buni jucători de la Fortnite din întreaga lume au concurat în porțiunea Solo a Cupei Mondiale.

În timp ce porțiunea Duos a evenimentelor a fost, în general, cea mai populară dintre cele două evenimente, evenimentul solo sa aflat la Cupa Mondială în weekendul trecut, mai mult de două milioane de telespectatori urmărind live toată ziua de astăzi. Interesant de mult, spectatorii de pe YouTube au fost aproape egali cu cei ai lui Twitch 1M la 1.

solo overwatch

Ziua a început cu un fum, așa cum muzicianul de la Fortnite, Marshmello, a ținut un concert la locul de desfășurare înainte de începerea meciurilor solo overwatch ora 1. Concertul a făcut tonul pentru restul zilei și jocurile au devenit din ce în ce mai intense, pe măsură ce jucătorii s-au închis în premiul 3 de milioane de dolari.

Fan favorite Pe măsură ce concursul a avut loc, am început să solo overwatch din ce în ce mai multe fețe familiare în emisiune. Primul jucator care a primit atentia reflectoarelor a fost King, un prodigy de jocuri din Argentina de 13 ani.

Regele sa retras din competiție încă solo overwatch la început, solo overwatch un loc de șapte solo overwatch, 20th puncte 10în primul meci al competiției. El nu a fost nici măcar aproape de a fi terminat, așa cum sa întors la lumina reflectoarelor la timp, pentru ca fanii să-l facă să-l elimine pe Turney "Tfue" Tenney, care a venit în evenimentul favorit.

Bugha câștigă Cupa Mondială Fortină Solo

Regele a terminat în locul 5th cu puncte Cât despre Tfue, ziua lui nu a mers așa cum spera. La începutul solo overwatch dimineți, Turner sa dus la Twitter, într-un efort de a-și arăta încrederea în el însuși. El a scris pe tweeted: "Mi-am luat vesta de leopard pentru imprimare gata pentru TTV dunk pe acești proști".

În timp ce încrederea este cheia, prea mult ar fi putut fi cheia pentru eșecul lui Turner astăzi în evenimentul Solo. În afară de un joc final respectabil, Tfue a reușit să câștige doar un singur punct în primele cinci meciuri ale evenimentului.

Deși raționamentul lor poate să nu fie același, majoritatea consideră că Solo Cash Cups nu oferă nimic benefic jucătorului. Pentru streamerele populare, acest lucru duce în mod obișnuit la durere și chiar la tăierea fluxului.

Tfue nu a pus în topul Psalmul, așa cum ar fi cel mai mult, dacă ar câștiga un joc în Cupa Mondială Fortinet, nu a putut să-și țină înapoi emoțiile după ce a câștigat al treilea joc al evenimentului. Din fericire, fluxul a fost întârziat, iar micul său muzician a fost mutat în momentul în care difuzarea a ajuns la audiența live online.

solo overwatch

Psalmul, care a tăcut în primele două jocuri, a făcut o revenire epică în homestretch-ul evenimentului pentru a termina pe locul doi cu punctele Un jucător final care a pus o prezentare astăzi a fost Dubs. Solo overwatch, membru al Faze Clan, sa calificat pentru porțiunea Solo a turneului în patru din cele cinci evenimente de calificare, făcându-i un favorit clar pentru fanii care merg în duminică. Dubs a rămas cu strategia care la dus la eveniment, prin eliminarea adversarilor până la cercurile solo overwatch și, în general, concentrându-se mai mult pe plasare decât pe eliminări.

solo overwatch

Această strategie a dus Dubs la un al doilea loc în jocul doi și o victorie impresionantă în jocul patru, oferindu-i un total de puncte 21 și un finisaj total Bugha, care s-a calificat pe primul loc în prima săptămână a Solo Qualifiers, a dominat lobby-ul de la picătură solo overwatch victorie royale, deoarece a câștigat primul joc cu nouă eliminări heart cupidon dating site nu a privit niciodată înapoi.

Tânărul de paisprezece ani a terminat cu un punct 59 incomparabil, aproape dublu față de cel de-al doilea finisor, psalmul.

Jucătorii profesioniști Fortnite Nemulțumiți de Cupele Solo Cash

Locațiile Fortnite Mending Machine în sezonul 8 Superstar-ul Senators Gaming a câștigat deja evenimentul până la începutul jocului final, știrea dominației sale luând-o pe Twitter, deoarece tânărul a solo overwatch cel mai trending subiect pe site-ul social media înainte de a începe chiar jocul final. Când a câștigat, Bugha sa ridicat și a deschis brațele la mulțime, ca și cum ar fi întrebat dacă au fost distrați de spectacolul său.

Când a fost timpul să fie numit campion al comunității Fortnite, Bugha a urcat pe scenă și a luat trofeul pe care la câștigat pe bună dreptate. Cel de paisprezece ani a fost în curând alăturat de familia sa, care sa repezit pe scenă pentru a-și felicita campionul nou-jupuit.

The NEW META - 10 HEROES to CARRY ALL THE WAY UP TO GRANDMASTER - Overwatch Guide

Acesta a fost un moment puternic. Cu siguranta rezoneaza cu fiecare jucator, batran sau tanar, care la un moment dat dorea sa se intample ceva de genul asta. Emoția era puternică și nu putea fi ignorată.

solo overwatch

Imagine recomandată prin FortniteGame pe Twitter.