Tabelul 89, Fișa tehnică


Vezi cum poți măsura corect!

tabelul 89

Mărimi atipice — adaptate la orice tip de siluetă feminină În bonprix avem grijă ca diferite mărimi să arate perfect pe diferite tipuri de siluete. Luăm în calcul nu numai circumferințele, ci și mărimile clientelor.

The Periodic Table Song (2018 Update!) - SCIENCE SONGS

Pentru multe produse, oferim modele adaptate la figură luând în considerare înălțimea. Pentru produsele din categoria pentru femei, distingem mărimile S pentru persoanele cu înălțime joasămărimea N pentru persoanele cu înălțime mediemărimea L pentru persoanele înalte.

tabelul 89

S Mărimea S: Perfectă pentru înălțimea sub cm. Lungime aprox.

Verifica aplicatia noastra Bra Helper pentru a afla marimea corecta la sutien in doar cativa pasi simpli.

N Mărimea N: Perfectă pentru înălțimea între cm şi tabelul 89. L Mărimea L: Perfectă pentru înălțimea de peste cm.

tabelul 89

Așa măsurăm corect Pentru a determina corect mărimea, măsoară aproape de corp. Cu toate acestea, metrul nu ar trebui să te strângă prea mult.

tabelul 89

Măsurătorile se fac cel mai bine pe corpul tabelul 89 sau pe haine subțiri. Pentru a obține cele mai precise rezultate, cere ajutorul cuiva.

tabelul 89

Înălțimea Măsurăm în linie dreaptă de la creștetul capului până tabelul 89 tălpi. Circumferința pieptului Măsurăm în linie orizontală în cel mai lat punct al pieptului Circumferinţa sub bust O măsurăm orizontal, sub piept Circumferința taliei Măsurăm în linie orizontală în cel mai îngust punct al taliei Circumferința șoldurilor Măsurăm în linie orizontală în cel mai lat punct al șoldurilor Lungimea laterală O măsurăm de-a lungul şoldurilor, de la talie la tălpi Sfat: Dacă, după ce te-ai măsurat, nu ești sigură pe care dintre cele două dimensiuni să o alegi, alege întotdeauna dimensiunea mai mare.

Aplicația bonprix descarcă și bucură-te de avantaje! Plăți și livrări.

tabelul 89